Акт 14

Жилищна сграда SofÌa

гр. Перник, кв. Изток, ул. Лом №2

Всичко на едно място

Жилищна сграда Sofìa е проект, който включва всичко, от което се нуждаете, за да започнете Вашия нов и спокоен живот. Сградата е разположена в сърцевината на най-предпочитания район за живеене и инвестиция в гр. Перник – кв. Изток. Sofìa предлага двустайни, тристайни и четиристайни апартаменти, магазини, надземни и подземни гаражи и паркоместа. Всеки обект ще бъде завършен в съответствие с най-високите стандарти за качество на строителството, функционалност на разпределенията и площите и внимание към детайла.

Етап:
Акт 14
Завършване на проекта
Март 2025

Свободни имоти

Sofìa
  • Апартаменти 23
  • Магазини 5
  • Складове 19
  • Подземни паркоместа 18
  • Подземни гаражи 8
  • Надземни паркоместа 19

За проекта

Сграда Sofìa е проектирана от Иво Петров- Архитекти. Планът на Sofìa включва 2 жилищна входа с 5 надземни етажа, партерно ниво и сутерен. Всеки от тях ще разполага със самостоятелна стълбищна клетка и асансьор. Апартаментите и магазините ще бъдат 64 на брой, а складовите помещения са предвидени в границите на жилищата и сутеренното ниво. Отопление на сградата е от централен източник (ТЕЦ), а апартаментите ще имат възможност и за изграждане на подово отопление.

Sofìa се изгражда в сърцето на бързоразвиващия се квартал „Изток“ в гр. Перник. Сградата е в близост до училища и детски градини, като това я прави подходящо място за новия дом на всяко семейство. Освен това, на пешеходно разстояние се намират банкови институции, магазини, автобусна и железопътна спирки и множество други удобства.

Ексклузивен брокер:

Разгледайте свободните имоти

Изберете етаж

Местоположение

Sofìa е с адрес гр. Перник, кв. Изток, ул. Лом 2 и се намира до училище, детски градини, магазини, жп спирка и бърз достъп до автомагистрала Струма.

5 минути

до центъра на Перник

15 минути

до София

степен на завършеност

При строителството на всеки проект на “ВИЕНА БИЛДИНГ ГРУП” ООД се използват висококачествени материали и съвременни технологии, които гарантират дълъг живот, ниски разходи за поддръжка и удобство на сградите. Сградата е проектирана съобразно действащите норми по устройство на територията относно границите на застрояване, отстояния спрямо съседни урегулирани поземлени имоти и общите технически параметри по ЗУТ и се предава с надлежно заверен от Община Перник ТЕХНИЧЕСКИ ПАСПОРТ, в съответствие с Наредба № 5 от 28.12.2006г. на МРРБ.

ВИЖ ПОВЕЧЕ

Заяви видео консултация

Моля заявете чрез формата удобен за Вас ден и час за видео консултация и член на нашия екип ще се свърже с Вас.

С изпращането на тази форма, вие се съгласявате с нашата Политика за поверителност.