Завършен

Жилищен комплекс Vitosha Apartments 1

гр. Перник, кв. Изток, м. Ладовица, ул. „Якоруда“ №10

Свобода и сигурност

Затвореният жилищен комплекс Vitosha Apartments 1 е проект на Vienna Building Group. Той предлага на своите настоящи и бъдещи обитатели качество, сигурност и несравними удобства в съвременния град.

Комплексът е проектиран да задоволи всички нужди на живущите, като естетиката на прилежащите части допринася за хармонията в тяхното ежедневие. Благодарение на високото ниво на професионализъм и иновации в технологията на строителството, Vitosha Apartments 1 е перфектното място за Вас!

Етап на строителство
Завършен
Завършване на проекта
Декември 2021
РЗП
20,000 м2

За комплекса

Жилищен комплекс Vitosha Apartments 1 е първият комплекс от затворен тип, който е разположен на територията на гр. Перник. Намира се в най-бързоразвиващия се квартал в града – „Изток“. Мястото е комуникативно и с бърз достъп до гр. София и други градове от Югозападната част на страната. Комплексът предлага на своите обитатели качествен и спокоен начин на живот в съвременния град.

Сградите в комплекса са проектирани с основната си цел да задоволят всички нужди на живущите в тях. Във Vitosha Apartments 1 има хранителни магазини, фризьорски салони и центрове за красота.

Различни видове имоти

Затвореният комплекс разполага с 4 сгради. В тях се намират двустайни, тристайни, четиристайни апартаменти, мезонети, ателиета и офиси. Те имат по два входа и шест етажа.

В средата на тази райска локация има богато озеленен вътрешен двор с детска площадка, стрийтфитнес зона, места за отдих. Прекрасните гледки към Витоша и близката борова гора са само някои от бонусите.

Паркирането е решено с изградени места на асфалтовата настилка и надземни гаражи на партерното ниво. На него се намират и апартаменти, които разполагат със собствени зелени площи.

Удобства

Затворен комплекс

Спокойна атмосфера, съчетана с удобство, сигурност, хармония и естетика на прилежащите части. Вашата комфортна зона!

В близост до природата

Изградени перфектни условия за отглеждане на деца. Комплексът се намира в близост до природен парк и борова гора.

Детска площадка

Затвореният жилищен комплекс разполага с изградена детска площадка. Така Вашите деца израстват игриво и щастливо.

Видеонаблюдение и контрол

Vitosha Apartments 1 подсигурява сигурността на обитателите си с постоянно видеонаблюдение и контрол на достъпа в затворения комплекс.

Поддръжка от инвеститора

Поддръжката на комплекса и общите му части се осъществява директно от инвеститора. Ние се грижим за Вашите спокойствие и комфорт.

Нова инфраструктура

Облагородената среда на Vitosha Apartments 1 включва тротоари с обособена част за паркиране на автомобили и улично осветление.

Инфраструктура

Достъпът до комплекса Vitosha Apartments 1 се осъществява чрез модерна инфраструктура, включваща новоизградени улици. Канализацията е новоизградена и е с отделни канали за битови и дъждовни води. Осигурени са лични пожарни хидранти, захранвани от новоизградения уличен водопровод. Уличното осветление е от последно поколение LED лампи.

Проектът е изключително успешен, като всички имоти, които се продават или се отдават под наем, на този етап са заети. Скоростта, с която се закупуват жилищата във Vitosha Apartments 1, довежда до доверие към комплекси 2 и 3, както и към сградите „L2Residence“ и „Ариа“. Високото търсене в това райско кътче оставя помещенията на пазара за кратък период от време. Не изпускайте възможността да се присъедините към тази общност. Откъснете се от шумната градска среда и намерете своето късче спокойствие!

Местоположение

Комплексът е разположен в кв. Изток и е на пешеходно разстояние от няколко супермаркета, ресторанти и парк.

5 минути

до центъра на Перник

15 минути

до София

Галерия