Заедно строим вашето бъдеще

За нас

Vienna Building Group е инвестиционна група с дългогодишен опит в проектиране, строеж и поддържане на жилищни сгради и комплекси. Дейността на фирмата обхваща целия процес от планирането на сградата до нейната реализация на пазара.

В нашето портфолио ще откриете жилищни сгради и затворени комплекси, включващи офиси, паркоместа, апартаменти, гаражи и зелени площи.

Vienna Building Group е инвестиционна група с голям опит в изграждането на жилищни сгради и комплекси.

Нашата мисия е да удовлетворим всички Ваши нужди и потребности. За Vienna Building Group е изключително важно да предложим на нашите клиенти късче от рая. Затова ние създаваме качествени и уютни недвижими имоти, съобразени с изискванията както на физически лица и многочленни семейства, така и на различни по мащаб търговски дружества, бизнеси и корпоративни организации.

Закупуването на ново жилище е важна стъпка в живота на всеки клиент. Ние сме тук, за да направим тази първа крачка заедно с Вас.

35,000м2+ застроена площ
300+ апартамента
6+ завършени сгради

Какви дейности извършваме?

Vienna Building Group е специализирана компания в областта на недвижимите имоти. Ние поемаме отговорност за всички етапи на развитие на проекта. Планирането и проектирането са поверени на експерти в сферата на архитектурата с многогодишен опит. Управлението на строителния процес минава под строг надзор, а продажбата на имотите се извършва директно от нас, без посредник. Компанията поема отговорност за поддръжката на всички наши построени сгради.

Планиране и проектиране

Управление на строителния процес

Продажба на имоти

Поддръжка на сградите

Екип

Vienna Building Group има зад гърба си над 35 000 кв. м строителство на недвижима собственост. Проектите ни са създадени спрямо заобикалящата среда с предварително подготвен план, който гарантира тяхната екологичност. Така ние успяваме да доставим на нашите клиенти това, което заслужават - дом, който превръщаме в техния личен рай.

Екипът на компанията цени всички, които спират избора си именно на нашите сгради и се грижи за перфектното им обслужване. Те могат да се доверят на компанията от началото на строежа до получаването на ключа за техния нов имот.

Мирослав Милоров

Управител

Яна Манолова

Мениджър продажби

инж. Стоян Георгиев

Инвеститорски контрол

инж. Милен Благоев

Технически ръководител

Aрхитектура

Сградите, които се строят и поддържат от Vienna Building Group, са проектирани от компанията „Иво Петров-Архитекти“ ООД. ИПА специализира в създаването на подробни планове за различни видове недвижимо имущество - от жилищни постройки до образователни здания. Vienna Building Group Ви осигурява комфорта и качеството на живот, които заслужавате, благодарение на безупречния и модерен процес на планиране на всеки наш строителен проект.

Резултатът от това дългогодишно партньорство гарантира на нашите клиенти последен писък на технологиите. За оптимално качество архитектите от ИПА ООД залагат на 3D анимация, виртуална реалност и друг вид софтуер.

Награди

През 2019 г. Vienna Building Group беше отличена като “Инвеститор на годината” в рамките на регион Перник. за завършването на обект жилищен комплекс Vitosha Apartments - сграда 1, сграда 2 и реализирана 7 608 кв.м разгъната застроена площ.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pharetra ac ligula ut lobortis consectetur condimentum ornare. Nec amet ac eu, fermentum sed at mollis scelerisque a. In urna mattis aenean tempor, leo malesuada mauris donec.