Завършен

Жилищен комплекс Vitosha Apartments 2

кв. Изток, м. Ладовица, ул. „Тангра“ №2

за проекта

Жилищен комплекс Vitosha Аpartments 2 е най-новият проект на Виена Билдинг Груп и е продължение на изключително успешния комплекс Витоша Апартмънтс. Проектът е дело на архитектурна компания Иво Петров-Архитекти ООД. Комплексът е от затворен тип и e проектиран, така че да осигури комфорт и сигурност на своите бъдещи обитатели в най- добрия квартал на гр. Перник- кв. Изток. Районът е много подходящ както за живеене и отглеждане на деца, така и за инвестиция. Витоша Апартмънтс дава възможност за живот в близост до природата, в район непосредствено до борова гора, стадион и красиви гледки към Витоша и в същото време се намира до главни пътни артерии с бързи връзки до гр. София, центъра на гр. Перник и международен път. Сред предимствата на комплекса са: контролиран достъп и видеонаблюдение, над 3500 кв.м. зелени площи с детска площадка, стрийт фитнес и места за отдих на територията на комплекса, парк и стадион на пешеходно разстояние, 2 големи хипермаркета в непосредствена близост, жп и автобусна спирка, спокойна среда в район с нова инфраструктура, зона без високо застрояване, осигурена поддръжка на сградите и зелените площи.

Етап на строителство
Завършен
Завършване на проекта
Май 2023
РЗП
15 197м2

За комплекса

Затвореният комплекс Vitosha Apartments 2 е проектиран с цел да осигури на обитателите си спокойствие, сигурност и комфорт. Той се намира в най-бързоразвиващия се квартал на гр. Перник – „Изток“. Районът е изключително подходящ за хора от всички възрасти и всякакъв семеен статус.

Сградите в затворения комплекс разполагат с различни по големина апартаменти, подходящи за всеки човек и/или семейство. Локацията е изключително удобна за хора, които работят в и извън града, както и за любителите на пътувания. Непосредствената близост на Vitosha Apartments 2 до АМ „Струма“ прави комплексът подходящ за хора, работещи в София и други градове.

Инфраструктура

Комплексът разполага с над 3500 кв. м. зелени площи, върху които са разположени детска площадка и стрийтфитнес. Има места за отдих, като можете да се разхождате около тях или пък да посетите близката борова гора. Гледката към красивата Витоша подпомагат хармонизирането на средата. На пешеходно разстояние има два големи хипермаркета, а наблизо има автобусна и железопътна спирки.

Удобства

Затворен комплекс

Естетиката, изградена от архитектите, както и нашите системи за сигурност, осигуряват на Вас един спокоен и сигурен живот!

В близост до природата

Мястото е перфектно за хората, които желаят да се откъснат от шума на големия град и да прекарат дните си хармонично.

Детска площадка

Вашите деца винаги ще има къде да играят, благодарение на детската площадка. Разположена е в центъра на комплекса.

Видеонаблюдение и контрол

Vitosha Apartments 2 разполага с видеонаблюдение, покриващо зоните на комплекса. Така Вашата сигурност е гарантирана.

Поддръжка от инвеститора

Получавате достъп до постоянен контакт с представители на VBGroup. Ние се грижим за поддръжката на комплекса.

Нова инфраструктура

Затвореният комплекс Vitosha Apartments 2 има изградени тротоари с обособена част за паркиране и улично осветление.

Местоположение

Комплексът е разположен в кв. Изток и е на пешеходно разстояние от няколко супермаркета, ресторанти и парк.

5 минути

до центъра на Перник

15 минути

до София

Галерия