Технически проект

Жилищен комплекс Vitosha Apartments 3

гр. Перник, кв. Изток, м. Ладовица

Вашия личен рай

Vitosha Apartments 3 е наследник на затворените комплекси Vitosha Apartments 1 и Vitosha Apartments 2. Комплексът ще се състои от 4 сгради, предлагащи уют, спокойствие и сигурност на бъдещите живущи. Проектиран да задоволи всички нужди на обитателите си, чрез него VBGroup ще демонстрира постоянството и коректността си към своите клиенти.

Затвореният комплекс Vitosha Apartments 3 е едно огромно подобрение на своите предци, които вече демонстрираха лукс, сигурност и висок стандарт на живот в пазара на недвижими имоти. Той все още е в своя етап на технически проект, като ще бъде завършен до декември 2024 г.

Направете своята първа крачка към преминаването към Вашия личен рай!

Етап на строителство
Технически проект
Завършване на проекта
Декември 2024

Свободни имоти

  • Няма свободни имоти

За комплекса

Vitosha Apartments 3 е проект за затворен комплекс разположен на територията на бързоразвиващия се квартал „Изток“ в гр. Перник. Съставен е от 4 сгради с огромно пространство между тях, планирано за отдих, зелени площи, детска площадка и стрийтфитнес. Комплексът ще включва над 250 апартамента и офиса, а изградените паркоместа ще са близо 350.

Комплексът се намира в непосредствена близост до първите два, в които вече има изградени нонстопи, салони за красота и други удобства. Близо до Vitosha Apartments 3 има хипермаркети, бензиностанции, а за любителите на природата и горския туризъм – борова гора. Близката детска градина прави комплекса перфектен за семейства. Децата винаги ще има къде да си играят, благодарение на планираната детска площадка.

Локацията на Vitosha Apartments 3 е изключително удобна за хората, които работят извън града. Затвореният комплекс е разположен в близост до АМ „Струма“, което е предимство за хората, работещи в София и близките на Перник градове. Едно от предимствата, с които комплексът надгражда предните, са газификацията и възможността за подово отопление.

Запазете своето място във Vitosha Apartments 3 и си осигурете уют и сигурност!

Удобства

Затворен комплекс

Vitosha Apartments 3 е комплекс от затворен тип. В него ще имате всичко, от което се нуждаете, за да живеете щастлив и пълноценен живот.

Ограничен достъп

Комплексът ще бъде с ограничен достъп, позволяващ само на живущите и техни близки да навлизат в него. Това ще осигури Вашата сигурност.

Озеленяване

За да допринесем за естетиката и красотата, намираща се около Вас, комплексът ще бъде озеленен. Така Вие ще бъдете сред природата дори вътре в него.

Зони за игра

Вашите деца никога няма да скучаят и ще имат щастливо детство. Това ще се дължи на изградените от нас детска площадка и зони за игра.

Спорт и почивка

Във Vitosha Apartments 3 ще има изградени площадка за стрийтфитнес и места за отдих. Така Вашето здраве остава в перфектно състояние.

Осигурена поддръжка

Поддръжката на апартаментите и офисите е осигурена от VBGroup. Така ние осигуряваме Вашето спокойствие в нашия рай.

Местоположение

Локацията на Vitosha Apartments 3 е изключително удобна за хората, които работят извън града. Затвореният комплекс е разположен в близост до АМ „Струма“, което е предимство за хората, работещи в София и близките на Перник градове.

5 минути

до центъра на Перник

15 минути

до София

степен на завършеност

Всяка сграда, построена от “ВИЕНА БИЛДИНГ ГРУП” ООД се предава с надлежно заверен от Община Перник и/или нейните подразделения и Агенция по геодезия, картография и кадастър ТЕХНИЧЕСКИ ПАСПОРТ, в съответствие с Наредба № 5 от 28.12.2006г. на МРРБ.

ВИЖ ПОВЕЧЕ

Заяви видео консултация

Моля заявете чрез формата удобен за Вас ден и час за видео консултация и член на нашия екип ще се свърже с Вас.

С изпращането на тази форма, вие се съгласявате с нашата Политика за поверителност.