Технически проект

Жилищна сграда Ария

гр. Перник, кв. Изток, м. Ладовица, ул. Благоевград №11

Новият ви дом

Жилищна сграда „Ария“ е последният проект на компанията „ВИЕНА БИЛДИНГ ГРУП“ ООД. Архитектите, които застават зад нея, са „ИВО-ПЕТРОВ АРХИТЕКТИ“ ООД, дългогодишни партньори на VBGroup. Тя е перфектно място за създаване на семейство, отглеждане на деца и изграждане на домашен уют.

Планът на сградата включва всичко, от което се нуждаете, за да започнете Вашия нов живот. Вашето свободно време ще бъде прекарано максимално добре, поради близостта на сградата до ресторанти и клубове. Жилищна сграда „Ария“ се изгражда на 5 минути от центъра на Перник, като до него може да се достигне благодарение на близките автобусна и железопътна спирки.

Вашият бъдещ нов дом е перфектен и за отглеждането на деца, тъй като е близо до образователни институции. Започнете новия си спокоен живот сега!

Етап:
Технически проект
Завършване на проекта
24 месеца

Свободни имоти

Ария
  • Апартаменти 8
  • Складове 10
  • Подземни паркоместа 15
  • Партерни гаражи 3

За сградата

Жилищна сграда „Ария“ е най-уютният (вместо най-малкият) проект на компанията VBGroup. В нея ще бъдат изградени 19 жилищни единици с 1 вход за достъп, 13 от апартаментите ще бъдат двустайни, а 6 – тристайни. Общата им площ е предвидена да бъде над 1400 кв. м. 2 от апартаментите са разположени на партерното ниво, а заедно с тях и 3 гаража.

Въпросът с паркирането е решен на ниво сутерен. На него ще бъдат изградени 15 паркоместа, 2 от тях за инвалиди. Това прави сградата „Ария“ подходяща за всички и съобразена с изискванията за граждани, които имат инвалидност. На това ниво са предвидени и 10 складови помещения.

Площта на „Ария“ надминава 8800 кв. м. Зелените площи са над 600 кв. м., а 30% от целия имот е озеленен. Сградата се издига в близост до гора и парк „Иглика“, което я прави перфектна за хора, обичащи времето сред природата. Локацията ѝ е в квартал „Изток“ на гр. Перник в близост до АМ „Струма“. Това превръща жилищна сграда „Ария“ в подходящ нов дом за хората, които работят в София и в близките до Перник градове.

Удобства

Образователни институции

Жилищна сграда „Ария“ се изгражда в близост до училище и детска градина. Това гарантира сигурното израстване на Вашите деца.

Близо до природата

Близо до изграждащата се сграда се намира парк „Иглика“, подходящ за неделни разходки и изгледи на чист въздух сред природата.

Пълна сигурност

Проектът на жилищната сграда предвижда ограничен достъп и видеонаблюдение в цялата сграда, гарантиращи Вашата сигурност.

Топлина и уют

Жилищна сграда „Ария“ ще бъде газифицирана с възможност за отопление на пода. Така Вашият нов дом ще бъде топъл и уютен.

Нова инфраструктура

Облагородената среда на сградата включва тротоари с обособени части за паркиране, улично осветление и дворно пространство.

Осигурена поддръжка

Поддръжката на апартаментите и офисите е осигурена от VBGroup. Така ние осигуряваме Вашето спокойствие в нашия рай.

Местоположение

Локацията ѝ е в квартал „Изток“ на гр. Перник в близост до АМ „Струма“. Това превръща жилищна сграда „Ария“ в подходящ нов дом за хората, които работят в София и в близките до Перник градове.

5 минути

до центъра на Перник

15 минути

до София

степен на завършеност

Всяка сграда, построена от “ВИЕНА БИЛДИНГ ГРУП” ООД се предава с надлежно заверен от Община Перник и/или нейните подразделения и Агенция по геодезия, картография и кадастър ТЕХНИЧЕСКИ ПАСПОРТ, в съответствие с Наредба № 5 от 28.12.2006г. на МРРБ.

ВИЖ ПОВЕЧЕ

Заяви видео консултация

Моля заявете чрез формата удобен за Вас ден и час за видео консултация и член на нашия екип ще се свърже с Вас.

С изпращането на тази форма, вие се съгласявате с нашата Политика за поверителност.