За Витоша Апартмънтс 2

Жилищен комплекс Vitosha Аpartments 2 е най-новият проект на Виена Билдинг Груп и е продължение на изключително успешния комплекс Витоша Апартмънтс. Проектът е дело на архитектурна компания Иво Петров-Архитекти ООД. Комплексът е от затворен тип и e проектиран, така че да осигури комфорт и сигурност на своите бъдещи обитатели в най- добрия квартал на гр. Перник- кв. Изток. Районът е много подходящ както за живеене и отглеждане на деца, така и за инвестиция. Витоша Апартмънтс  дава възможност  за живот в  близост до природата, в район непосредствено до борова гора, стадион и красиви гледки към Витоша и в същото време  се намира до главни пътни артерии с бързи връзки до гр. София, центъра на гр. Перник и международен път. Сред предимствата на комплекса са: контролиран достъп и видеонаблюдение, над 3500 кв.м. зелени площи с детска площадка, стрийт фитнес и места за отдих на територията на комплекса, парк и стадион на пешеходно разстояние, 2 големи хипермаркета в непосредствена близост, жп и автобусна спирка, спокойна среда в район с нова инфраструктура, зона без високо застрояване, осигурена поддръжка на сградите и зелените площи.

 

Свободни имоти

Апартаменти
120 (свободни 0)

Магазини
4 (свободни 0)

Офиси
7 (свободни 1)

Мазета
59 (свободни 0)

Общо места за паркиране на автомобили
148 (свободни няма)

От които:

Подземни паркоместа
41 (свободни няма)

Подземни гаражи – 16 (свободни няма)

Партерни гаражи
2 (няма свободни)

Надземни паркоместа
89 (свободни няма)

Паркоместа за велосипеди
165 (свободни 160)

Разгледайте свободните имоти

Открийте подходящия за Вас имот с помощта на интерактивната карта.
Изберете желан етаж и натиснете върху него. След като пред Вас се покаже чертежът на предлаганите апартаменти, разгледайте свободните такива. За повече информация за дадено жилище натиснете върху него.
Ако се интересувате от паркоместа, натиснете върху паркинга и ще Ви се покаже чертежът на имотите.

Комплекс с модерна визия

Сградите се отличават с модерна визия, луксозни общи части и материали от висок клас. Архитектурата е съвременна с функционални разпределения. Комплексът ще се изпълни на 2 етапа и се състои от 2 сгради, разпределени в 5 входа с апартаменти, магазини, офиси и гаражи. На разположение на обитателите е красив и богато озеленен вътрешен двор със зони за релакс, разходка и детска площадка. На партерните нива са разположени луксозни жилища с озеленен собствен двор, магазини и офиси. Паркирането е решено чрез индивидуални надземни паркоместа и гаражи пред сградите, или подземни такива в сутерена на сграда 2.

Етапи на изпълнение

Етап 1 – сграда 1, секция А и Б включва общо 56 броя апартаменти (двустайни, тристайни и четиристайни), 2 броя офиси и 3 броя магазини

Етап 2 – сграда 2, секция В, Г и Д включва общо 64 броя апартаменти (двустайни, тристайни и четиристайни), 5 броя офиси и 1 магазин.

В имота са осигурени общо 18 бр. гаражи, 130 бр. паркоместа и 165 бр. паркоместа за велосипедисти. Общият брой на паркоместата за инвалиди е 14 бр.