За Витоша Апартмънтс 2

Жилищен комплекс Vitosha Аpartments 2 е най-новият проект на Виена Билдинг Груп и е продължение на изключително успешния комплекс Витоша Апартмънтс. Проектът е дело на архитектурна компания Иво Петров-Архитекти ООД. Комплексът е от затворен тип и e проектиран, така че да осигури комфорт и сигурност на своите бъдещи обитатели в най- добрия квартал на гр. Перник- кв. Изток. Районът е много подходящ както за живеене и отглеждане на деца, така и за инвестиция. Витоша Апартмънтс  дава възможност  за живот в  близост до природата, в район непосредствено до борова гора, стадион и красиви гледки към Витоша и в същото време  се намира до главни пътни артерии с бързи връзки до гр. София, центъра на гр. Перник и международен път. Сред предимствата на комплекса са: контролиран достъп и видеонаблюдение, над 3500 кв.м. зелени площи с детска площадка, стрийт фитнес и места за отдих на територията на комплекса, парк и стадион на пешеходно разстояние, 2 големи хипермаркета в непосредствена близост, жп и автобусна спирка, спокойна среда в район с нова инфраструктура, зона без високо застрояване, осигурена поддръжка на сградите и зелените площи.

 

Свободни имоти

Апартаменти
120 (свободни 90)

Магазини
4 (свободни 3)

Офиси
7 (свободни 7)

Мазета
59 (свободни 49)

Общо места за паркиране на автомобили
148 (свободни 121)

От които:

Подземни паркоместа
41 (свободни 39)

Подземни гаражи – 16 (свободни 15)

Партерни гаражи
2 (свободни 1)

Надземни паркоместа
89 (свободни 71)

Паркоместа за велосипеди
165 (свободни 160)

Комплекс с модерна визия

Сградите се отличават с модерна визия, луксозни общи части и материали от висок клас. Архитектурата е съвременна с функционални разпределения. Комплексът ще се изпълни на 2 етапа и се състои от 2 сгради, разпределени в 5 входа с апартаменти, магазини, офиси и гаражи. На разположение на обитателите е красив и богато озеленен вътрешен двор със зони за релакс, разходка и детска площадка. На партерните нива са разположени луксозни жилища с озеленен собствен двор, магазини и офиси. Паркирането е решено чрез индивидуални надземни паркоместа и гаражи пред сградите, или подземни такива в сутерена на сграда 2.

Етапи на изпълнение

Етап 1 – сграда 1, секция А и Б включва общо 56 броя апартаменти (двустайни, тристайни и четиристайни), 2 броя офиси и 3 броя магазини

Етап 2 – сграда 2, секция В, Г и Д включва общо 64 броя апартаменти (двустайни, тристайни и четиристайни), 5 броя офиси и 1 магазин.

В имота са осигурени общо 18 бр. гаражи, 130 бр. паркоместа и 165 бр. паркоместа за велосипедисти. Общият брой на паркоместата за инвалиди е 14 бр.

Разгледайте свободните имоти